Ziua porților deschise

Ziua porților deschise

Ziua Europeană a Troleibuzelor a fost sărbătorită la Mediaș prin „Ziua porților deschise la Meditur”. A fost o zi dedicată troleibuzelor, promovării transportului electric și nu în ultimul rând a fost o zi dedicată publicului călător. Alături de acesta au participat primarul municipiului Mediaș, societatea civilă, directori ai societăților comerciale din subordinea Consiliului Local și presa locală.

Pentru ziua de 21 septembrie 2013 au fost pregătite mai multe activități special gândite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, activități desfășurate în incinta societății Meditur.

La început s-a făcut o scurtă prezentare a societății și a istoriei troleibuzelor la Mediaș, urmată de întrebări și discuții libere.

Pentru cei mici s-a pregătit un concurs de desene pe planșe special pregătite pentru ei, tema fiind „Prietenul meu troleibuzul”. Munca micilor artiști a fost răsplătită cu dulciuri și baloane.

Dorința noastră a fost și este să împrietenim copiii cu tot ce înseamnă transportul eco, motiv pentru care o altă surpriză dedicată celor mici a fost extragerea a 4 biletele, biletele cu numele copiilor prezenți. 4 dintre troleibuzele societății vor purta aceste nume extrase și anume: Veronica, Jessica, Denis și Norbert.

Finalul acestei zile a fost marcat printr-o plimbare cu 3 troleibuze pe principalul traseu de troleibuz din Municipiul Mediaș.

„Această zi a fost o experiență nouă atât pentru noi, cât și pentru cei prezenți. Ne bucurăm de succesul zilei și le mulțumim celor care ne-au fost alături.” a spus directorul societății, Dl. Dan Voinea.