Tur ECO

Tur ECO

TUR ECO cu bicicletele

Medieşenii sunt așteptați cu mic cu mare la turul orașului cu bicicleta, organizat de S.C. Meditur S.A. Mediaş în fiecare an. Acest tur este dedicat mișcării sănătății și relaxării menit să promoveze un stil de viaţă activ pentru toate vârstele.

Oricine are bicicletă, este așteptat să intre în echipa noastră și să pedaleze pe străzile Municipiului Mediaș.

Scopul acțiunii este acela de a conștientiza populația despre beneficiile mersului pe bicicletă și de faptul că este un mijloc de transport plăcut ceea ce înseamnă o mașină în minus în trafic și o poluare mai redusă a aerului și a apei. Mersul pe bicicletă poate fi practicat la orice vârstă, este o modalitate plăcută de a face sport, relaxantă și distractivă, care ne aduce mai aproape de natură și ne încurajează să trăim ECO.

Dacă avem posibilitatea de a alege, atunci de ce sa n-o facem! În defavoarea mașinii personale putem folosi ca mod de deplasare bicicletele sau mijloacele de transport în comun. Această alternativă conduce la fluidizarea traficului din oraș și la reducerea poluării.

Le mulțumim tuturor celor care au participat la celelalte ediții ale TURULUI ECO și sperăm ca în fiecare an să ni se alăture cât mai multă lume!!!