Informare

Informare

Începând cu data de 04.04.2016, Meditur S.A. Mediaș, face următoarele modificări în programele actuale de transport după cum urmează:

1. Traseu nou – experimental, pentru elevi

  • Str. Vidraru (stație acoperită) – Scoala I. Bathory (Str. Mihai Viteazu, Str. J. Honterius) – Liceu St. L. Roth și Scoala H. Oberth (Piața G. Enescu)

2. Traseu nou – Linia 8 (experimental), pentru angajații societăților comerciale din Cartierul Moșna și pentru rezidenții din acest cartier.

  • Str. Vidraru – Pod Moșnei, prima plecare este la ora 6:30
  • Str. Moșnei – Kaufland, începând cu ora 10:00 până la ora 15:00

           Plecări Str. Moșnei                                                            Plecari Kaufland

           interval orar  10:00 – 15:00                                           interval orar 10:30 – 14:30

(circulă din oră în oră)

3. Extindere program Traseu Linia L12 (experimental)

Acest traseu este identic cu cel actual din punct de vedere al stațiilor, modificarea constând în faptul că orarul de funcționare se prelungește cu 2 ore, la solicitarea locatarilor din zona Str. Stadionului și a străzilor adiacente. Astfel, numărul de curse devin 12 în loc de 10. Programul este executat de același microbuz și același conducător auto, retragerea la garaj efectuându-se la ora 18:30 de pe Str. Bucegi, dupa ultima semicursă de la ora 18:00 cu plecare de la Biserica Valea Lungă.

În funcție de rezultatele monitorizării, număr de călători transportați cu bilete, abonamente sau carduri valorice, aceste modificări pot rămâne definitive sau va implica revenirea la forma programului actual.