Inaugurare sistem ticketing

Inaugurare sistem ticketing

Ziua de 1 iunie 2013 a fost una extrem de importantă pentru societatea de transport public local de călători din municipiul Mediaş. Noul sistem de ticketing a fost inaugurat oficial în prezența directorului societății și viceprimarului orașului.

Până în data de 30 septembrie, persoanele care călătoresc cu Meditur își pot achiziționa biletele atât de la automatele instalate în principalele stații, cât şi de la șoferii mijloacelor de transport în comun. De asemenea, în toate stațiile acoperite cât și în toate mijloacele de transport local, călătorii găsesc absolut toate informațiile referitoare la noul sistem implementat de Meditur.

Odată implementat sistemul de ticketing, medieşenii au parte de schimbări radicale atunci când se urcă în autobuz sau troleibuz. Noile bilete sunt din hârtie termică, valabile pentru două călătorii. La urcare, călătorii vor folosi validatoarele care sunt montate în fiecare mijloc de transport. Acestea nu folosesc consumabile, ci validează termic biletele la ambele capete. Biletul va fi introdus în fanta validatorului cu scrisul în sus, iar acesta va tipări informații privind ora, data și seria vehiculului pe două rânduri.

Va dorim călătorie plăcută!!!