Ticketing

Informaţii despre sistemul ticketing

 Citeşte mai mult

Infrastructura ECO

Infrastructura ECO pentru troleibuze

 Citeşte mai mult

Titluri de călătorie

Totul despre titlurile de călătorie Meditur

 Citeşte mai mult

PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI COVID-19, MEDITUR SA VĂ RECOMANDĂ:

PĂSTRAREA DISTANȚEI DE MINIM 1,5 M ÎNTRE
CĂLĂTORI

PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ÎN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN

EVITAREA DEPLASĂRILOR ÎN ORELE DE VÂRF

 

Conducerea societății de transport public local Meditur SA, comunică următoarele:

Din data de 15.11.2017 se vor opera anumite modificări în cardul transportului public din municipiul Mediaș. În luna octombrie prin hotărâre de consiliu local a fost introdus un nou traseu și s-a modificat un traseu experimental existent, astfel:

Linia experimentală 8 a devenit Linia 8 M, care leagă cartierul Vitrometan cu cartierul Moșnei având capătul de linie 1 la stația Kaufland și capătul de linie 2 la stația Angărul de Sus. Aceasta va funcționa între orele 06.30 – 19.30 (cu retragere la garaj) cu oprire în stațiile Tur: Angărul de Sus, Șipoțele, Ioan Corvin, Școala nr. 2, Oltul, Pod CFR, Casa Hermann Oberth, Romgaz, Lidl, Ilarie Chendi, Calafat, Kaufland și Retur: Kaufland, Penny, Transgaz, Muzeul Gazelor, Pod CFR MOL, Avram Iancu, Relee, Ioan Corvin, Șipoțele, Angărul de Jos, Angărul de Sus.

Se intoduce o nouă linie de transport denumită Linia 8 D care leagă cartierul După Zid cu cartierul Vitrometan. Aceasta va funcționa între orele 10.00 – 18.30 cu oprire în stațiile Tur: Bastionul cetății, Gradinița 12, Piață R, Gară, Pod CFR, Casa Hermann Oberth, Romgaz, Lidl, Ilarie Chendi, Calafat, Kaufland și Retur: Kaufland, Penny, Transgaz, Muzeul Gazelor, Pod CFR MOL, Pompierilor, Piață, Parc Sub Alee, M. Vitezu, Turnul Rotarilor, Bastionul Cetății.

Practic aceste doua linii vor functiona in tandem astfel:

Cart. Mosnei (stația Angărul de Sus) – Cart. Vitrometan (stația Kaufland) – Cart. După zid (stația Bastionul Cetății)

și

Cart. După zid (stația Bastionul Cetății)– Cart. Vitrometan (stația Kaufland) – Cart. Mosnei (stația Angărul de Sus)

Aratăm că aceste modificări și suplimentări ale liniilor de transport existente vin ca urmare a solicitărilor adresate de mai mulți cetățeni atât către Primăria Mediaș cât și către societatea de transport public local MEDITUR SA. Multumim pe această cale Primăriei Mediaș și Consiliului Local pentru buna colaborare prin care sperăm să aducem transportul public cât mai aproape de necesitățile reale ale cetățenilor orașului nostru. Pentru mai multe detalii rugăm să consultați siteul societății: www.meditur.ro

Sugestii si Reclamaţii

Orice problemă ați avut în relația cu noi, vrem să știm, pentru a putea remedia situația și să o evităm pe viitor! Vă mulțumim pentru că vă pasă!

Click aici

Orar de functionare casierii Meditur

 Cartier Gura Câmpului

Str. 1 Decembrie, nr. 23 (în sediul policlinicii) telefon: 0756.077269 Program de lucru: de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00

 Cartier Vitrometan

Chiosc - Str. Milcov  Program de lucru: de luni până vineri între orele 8:00 - 16.00

Noi tarife - 01.01.2019

noi tarife 01.01.2019

 

Modificare traseu linia L13

Începând cu data de 15 mai 2017 traseul liniei L13 se va modifica. Noul traseu va urma aliniamentul străzilor Gravorilor, Iuliu Maniu, Călugăreni și Milcov, unde vor fi amplasate câte 3 stații pe tur și trei pe retur.

Pentru detalii click aici!

Anunț angajare Jandarmeria Română

anunt angajare jandarmeria romana

 

Ştiri

Începând cu data de 17.05.2016, Meditur SA Mediaş a autorizat şi pus în funcţiune o staţie pentru execuţia Inspecţiilor Tehnice Periodice (ITP)

Citeşte mai mult

Puncte de vânzare bilete de călătorie

Conducerea societății Meditur SA vă informează că ...

 Citeşte mai mult

Regulament Călători

O scurtă descriere a regulamentului de călători ... 

 Citeşte mai mult